Over ons

Dit zijn wij

Ons bedrijf bestaat al sinds de jaren twintig, destijds natuurlijk heel bescheiden en kleinschalig. De overgrootmoeder teelde voornamelijk groenten voor eigen gebruik en ook in kleine hoeveelheden voor de verkoop. Na de oorlogsjaren was het verbouwen van groenten natuurlijk nog steeds belangrijk om de bevolking te bevoorraden.

In de jaren zestig en zeventig heeft Johann Jägerbauer sen. opgebouwd. Een klein deel van de verse groenten werd – zoals altijd – verkocht bij een kraampje in de markthal.

Sinds de jaren negentig, toen junior Christian Jägerbauer bij het bedrijf kwam, is het belang van het kweken van perk- en balkonplanten, kruiden en winterharde bloeiende vaste planten gestaag toegenomen.

In 2006 namen Christian Jägerbauer en zijn partner Ruth Lunger uiteindelijk het bedrijf over en sindsdien worden bijna alle tuinbouwproducten in de detailhandel verkocht. Het bedrijf omvat nu zo’n 2500m² kasruimte en 6000m² buitenruimte. Naast de senior baas, de baas en de baas werken er nog zes gekwalificeerde medewerkers in het bedrijf en worden er ook twee stagiaires opgeleid.